Beauty@home

Βρίσκεστε εδώ: Παρουσίαση

Παρουσίαση

kentriki_foto

Η Beauty@home (προφέρεται «Μπιούτι ατ χομ» & σημαίνει «Όμορφιά στο σπίτι») ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα & τεχνολογική πρωτοπορία.

Σε αυτά τα πλαίσια έγινε μια εξαιρετικά επίπονη προσπάθεια να οργανωθεί σωστά για πρώτη φορά στη χώρα μας μία υπηρεσία που θα δώσει επιτέλους λύση σε μια διαρκή ανάγκη των γυναικών: εκείνη της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών ομορφιάς στο σπίτι, όλες τις ώρες της ημέρας – κάθε μέρα.

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας και τους αξιολογούμε αυστηρά & διαρκώς – κάθε φορά – σε κάθε ραντεβού. Όσοι & όσες χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας θα γνωρίζετε ότι την επόμενη ημέρα κάθε ραντεβού, σας καλούμε για να μας πείτε εάν όλα ήταν όπως τα είχατε φανταστεί. Είναι η δική σας άποψη που βαρύνει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μέσο αξιολόγησης.

Φροντίζουμε επίσης να διευρύνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Είναι όμως εύλογο ότι αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα αφού προϋποθέτει μια αλληλουχία ενεργειών που θα διασφαλίζουν ένα σταθερά υψηλό επίπεδο υπηρεσίας: επιλογή υπηρεσιών, καθορισμός προδιαγραφών, εύρεση, αξιολόγηση & εκπαίδευση συνεργατών. Θεωρούμε πάντως ότι το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται πλέον, καλύπτουν ένα σημαντικό ποσοστό των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας.

Εσωτερική Οργάνωση

Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημα όσο και εάν αυτό πολλές φορές φαντάζει αδύνατον. Το Τμήμα Τηλεφωνικής & Ηλεκτρονικής Παραγγελιοληψίας (ΤΗΠ) λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 22:00 και την Κυριακή 10:00 – 17:00 για να δέχεται κρατήσεις μέσω του γνωστού πλέον 801 222 3333 ή ηλεκτρονικά μέσω της Φόρμας Κρατήσεων.

Παράλληλα, λειτουργεί και η Υπηρεσία Εποπτείας (ΥΕ) που λειτουργεί όλη την εβδομάδα 08:00 – 23:00. Η υπηρεσία αυτή παρακολουθεί διαρκώς την ορθή και συνεπή παροχή των ραντεβού που έχουν κανονισθεί μέσω του ΤΗΠ αλλά και του ΤΕΥ που αναφέρεται παρακάτω.

Το Τμήμα Ειδικών Υπηρεσιών (ΤΕΥ) έχει ως στόχο να συντονίσει υπηρεσίες που προσφέρονται είτε κατά την τέλεση ειδικών γεγονότων (Γάμος, Βάφτιση, Δεξίωση) είτε εκείνες που παρέχονται σε ειδικές κατηγορίες ατόμων (VIPs, AMEA). Η ίδια ομάδα πολλές φορές φροντίζει και το συντονισμό υπηρεσιών που παρέχονται σε χώρους εκτός σπιτιού (Ξενοδοχείο, Νοσοκομείο, Γηροκομείο, Studio Τηλεοπτικών Παραγωγών). Αυτό είναι λογικό αφού αυτού του τύπου οι συνεννοήσεις είναι συνήθως πιο πολύπλοκες για να διεκπεραιωθούν από το ΤΗΠ.

Περιοχή Παροχής Υπηρεσιών

Σε ότι αφορά τις κλασσικές υπηρεσίες προς το παρόν, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα σημαντικό κομμάτι του Νομού Αττικής καθώς και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Καλέστε μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις «Περιοχές Κάλυψης». Σε ότι όμως αφορά ειδικά γεγονότα, η Beauty@home δεν γνωρίζει... σύνορα. Καλέστε το κέντρο μας και ζητήστε το Τμήμα Ειδικών Υπηρεσιών (ΤΕΥ) για περαιτέρω συνεννόηση και προσφορά.

 
 
 
 

NEWSLETTER

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα & τις προσφορές μας; Εισάγετε το mail σας.

Θα χρησιμοποιήσουμε το e-mail σας για την αποστολή προσφορών που αφορούν τις υπηρεσίες μας - δεν θα το κοινοποιήσουμε σε τρίτους. Μπορείτε να το αφαιρέσετε από τη λίστα παραληπτών όποτε το θελήσετε. Για περισσότερα δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραφεία: Βασιλέως Παύλου 89-91, 16673 Βούλα
  • Κρατήσεις:
    801 222 3333 (αστική μονάδα) ή
    210 96 45 550 (από κινητό)
  • Τηλ. Κέντρο: (+30) 210 96 45 550
  • Fax: (+30) 210 96 40 388
  • Email: info@beautyathome.gr