Beauty@home

Βρίσκεστε εδώ: Νύφη Νυφικά Πακέτα

Νυφικό Χτένισμα & Νυφικό Μακιγιάζ

Για το γάμο σας, επιλέξτε Νυφικό Χτένισμα και Νυφικό Μακιγιάζ από εξειδικευμένους Hair Stylists & Makeup Artists από το χώρο της Μόδας και των Backstage. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά & επώνυμα καλλυντικά. Σας αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεστε, στην άνεση του σπιτιού σας.

Νυφικό Χτένισμα και Νυφικό Μακιγιάζ από επιλεγμένους επαγγελματίεςKατανοούμε ότι η επιλογή του σωστού επαγγελματία για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας δεν είναι εύκολη. Στη Beauty@home πιστεύουμε ότι έχουμε 3 πολύ σημαντικά επιχειρήματα για να μας εμπιστευτείτε:

1. Επιλεγμένοι Επαγγελματίες

Είμαστε ξεκάθαροι: Νυφικά Χτενίσματα και Νυφικά Μακιγιάζ δεν μπορεί να αναλάβει ο κάθε κομμωτής ή μακιγιέρ - όσο πρόθυμος και εάν είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο και να αντέξει - ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες - όλη τη νύχτα.

Για παράδειγμα, το νυφικό μακιγιάζ δεν μπορεί να γίνει από απλό αισθητικό (όπως συμβαίνει συνήθως). Μόνο ένας επαγγελματίας Makeup Artist με πείρα σε αντίστοιχες υπηρεσίες μπορεί και πρέπει να το αναλάβει.

Η Beauty@home συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες που έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη εμπειρία και γνωρίζουν να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Η θητεία τους δίπλα σε κορυφαία ονόματα του χώρου της ομορφιάς, στην τηλεόραση, το θέατρο, τα περιοδικά και τις σχολές μόδας, εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

2. Επαγγελματικά Υλικά

Η Beauty@home χρησιμοποιεί πάντοτε επιλεγμένα και υποαλλεργικά υλικά. Εν τούτοις, η νύφη τυγχάνει πάντοτε ακόμη πιο ειδικής αντιμετώπισης αφού το αποτέλεσμα πρέπει να έχει διάρκεια, να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά τη φωτογράφηση και να επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Για αυτούς τους λόγους χρησιμοποιούνται υλικά από οίκους που έχουν εξειδίκευση σε τέτοια προϊόντα: MAC, Kryolan κ.α. Δεν είναι τυχαίο πως το ηλεκτρονικό κατάστημα της Beauty@home είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των μεγαλύτερων κατασκευαστών επαγγελματικών καλλυντικών, όπως L'Oreal Professionel, Schwarzkopf Professional, Wella, Essie, OPI κ.α.

3. Τα πάντα στο χώρο σας χωρίς χρονικούς περιορισμούς

Πρόβα: Η Beauty@home έρχεται στο σπίτι σας την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε για την απαραίτητη πρόβα ή πρόβες. Στο φιλικό περιβάλλον του σπιτιού με λίγα και επιλεγμένα φιλικά σας πρόσωπα να συμμετέχουν ενεργά και τους επαγγελματίες της Beauty@home να καθοδηγούν τη διαδικασία, θα έχετε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τις πρόβες σας και στο μοναδικό Ατελιέ της Beauty@home στη Βούλα.

Την ημέρα του γάμου: Η Beauty@home έρχεται στο σπίτι σας έγκαιρα για όλη τη διαδικασία της προεργασίας χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε ΚΑΘΟΛΟΥ. Επίσης, οι επαγγελματίες της Beauty@home θα φύγουν από το χώρο σας, μόνο εφόσον συμφωνήσετε από κοινού για το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι την ημέρα του γάμου σας οι επαγγελματίες μας, σας ανήκουν κατ' αποκλειστικότητα! Δεν υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος καθυστερήσεων εξαιτίας άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως βλέπουμε συχνά από περιφερειακά ή και μεγάλα - επώνυμα κομμωτήρια.


Νυφικά Πακέτα

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μόνο το Νυφικό Χτένισμα (με 160€ και 30€ πρόβα) ή το Νυφικό Μακιγιάζ (με επίσης 160€ και 30€ πρόβα). Μας ζητήσατε όμως όλες τις υπηρεσίες και σας τις προσφέρουμε: Με σεβασμό στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας, δημιουργήσαμε 3 μοναδικά πακέτα υπηρεσιών για κάθε ανάγκη. Το αποτέλεσμα θα είναι εκτυφλωτικό, μοναδικό, ονειρεμένο. Για αυτό προβλέπονται και 2 πρόβες (μία για το χτένισμα και μία για το μακιγιάζ) με ελάχιστη διάρκεια 1,5 ώρα η κάθε μία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προδιαγράφεται με ακρίβεια.

Νυφικό Πακέτο "Base"

 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ

Τελικό Κόστος: 340€ icon question markΓια πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε τώρα στο 210 9600802 ή κάντε click για να συμπληρώστε τη Νυφική Φόρμα Online

Νυφικό Πακέτο Νο 1

 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ
 • Χτένισμα & Μακιγιάζ
  για τη Μαμά(3)

Τελικό Κόστος: 370€ icon question markΓια πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε τώρα στο 210 9600802 ή κάντε click για να συμπληρώστε τη Νυφική Φόρμα Online

Νυφικό Πακέτο Νο 2

 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ
 • Τρέσα Μαλλιών(2)
 • Χτένισμα & Μακιγιάζ
  για τη Μαμά(3)

Τελικό Κόστος: 450€ icon question markΓια πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε τώρα στο 210 9600802 ή κάντε click για να συμπληρώστε τη Νυφική Φόρμα Online

Θα πρέπει εδώ να διευκρινιστεί πως η πρόβα δεν σας δεσμεύει για την αγορά όλου του πακέτου.

 • Μόνο όταν ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις υπηρεσίες των συνεργατών μας κατά τις πρόβες, θα "κλείσετε" το Νυφικό Πακέτο της επιλογής σας.
 • Μπορείτε μάλιστα να "κρατήσετε" μόνο το Νυφικό Χτένισμα ή μόνο το Νυφικό Μακιγιάζ, αφού ούτως ή άλλως παρέχονται από διαφορετικούς επαγγελματίες.
 • Στο τέλος του ραντεβού πληρώνετε το κόστος της πρόβας (30€ για το Νυφικό Χτένισμα & 30€ για το Νυφικό Μακιγιάζ) ενώ την επόμενη ημέρα σας καλούμε από το Τμήμα Νυφικών Υπηρεσιών για την Κράτηση του Νυφικού Πακέτου.
 • Τα χρήματα που δώσατε για τις πρόβες αφαιρούνται από την συνολική αξία του Νυφικού Πακέτου που θα επιλέξετε. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.

arrow Νέο: Δείτε τι λένε για εμάς οι Νύφες που μας εμπιστεύτηκαν!arrow rtl

arrow Επίσης: Δείτε τις τεχνικές των συνεργατών μας!arrow rtl

(2) Δικαίωμα χρήσης για την πρόβα και την ημέρα του γάμου σας (100% φυσικό μαλλί στην ακριβή απόχρωσή σας).
(3) Απλό Χτένισμα και Μακιγιάζ. Για βραδινό Χτένισμα και Μακιγιάζ υπολογίστε επιβάρυνση 50€.


Επικοινωνήστε σήμερα με το Τμήμα Νυφικών Υπηρεσιών στο 210 96 00 802 ή ζητήστε μας να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας έντυπο ή απλά συμπληρώστε τη Νυφική Φόρμα ώστε να έχουμε άμεσα μια σαφή εικόνα για εσάς.

Τα νυφικά πακέτα παρέχονται και σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή και εκτός Αττικής με επιπλέον χρέωση. Καλέστε στο 210 9600802 για πληροφορίες.
Ρωτήστε μας και για τις ειδικές τιμές που προβλέπονται για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

* Οι παραπάνω τιμές ισχύουν από 1/1/2012 & συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Για επιπλέον πρόβες υπάρχει χρέωση.
Επιθυμητό διάστημα κράτησης: Ένα μήνα πριν από την ημερομηνία του γάμου σας.

Γνωρίζετε ότι...

η Beauty@home στα πλαίσια των Νυφικών Πακέτων σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε μία τρέσα μόνο για το γάμο σας; Με κόστος από 80€ μπορείτε να έχετε πλούσια και πυκνά μαλλιά, τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας! Με μια τρέσα κάθε χτένισμα είναι εφικτό ανεξάρτητα από το μήκος ή την πυκνότητα των μαλλιών σας.

Γιατί νυφικό και όχι βραδινό?

Αυτή είναι μια ερώτηση που μας θέτετε - ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Και εμείς πάντοτε απαντάμε ως εξής: Πρόκειται για διαφορετικές υπηρεσίες.

 • Πρόβα: Το βραδινό χτένισμα ή μακιγιάζ δεν απαιτούν πρόβα. Για ευνόητους λόγους όμως, οι νυφικές υπηρεσίες πρέπει να περιλαμβάνουν από μία τουλάχιστον πρόβα.
 • Διάρκεια: Το βραδινό χτένισμα διαρκεί έως 1 ώρα και 30 λεπτά. Δεν υπάρχει μεγάλος χρόνος προεργασίας (όπως στο νυφικό) και δεν υπάρχει αποκλειστικότητα αφού ο συνεργάτης προέρχεται από ραντεβού και συνεχίζει στο επόμενο προγραμματισμένο.
 • Υλικά: Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις νυφικές υπηρεσίες είναι εξειδικευμένα και έχουν σαφώς υψηλότερο κόστος.
 • Εξειδίκευση: Τέλος, στις βραδινές υπηρεσίες δεν παρέχονται κάποιες ιδιαίτερα εξειδικευμένες τεχνικές, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση πέπλων, λουλουδιών κλπ.
 • Ομάδα: Νυφικά Χτενίσματα αλλά και Χτενίσματα Επιδείξεων αναλαμβάνει μια επίλεκτη ολιγομελής ομάδα αυτό που εσωτερικά αποκαλούμε "Crème de la crème"..

Εφόσον είστε νύφη αλλά οι πιο πάνω διαφορές μεταξύ βραδινών και νυφικών υπηρεσιών, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε την οδό των βραδινών υπηρεσιών. Η Beauty@home θα υποστηρίξει την επιλογή σας με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει.

Νυφικό Πακέτο Νο 1

 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ
 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Χτένισμα & Μακιγιάζ για τη Μαμά
 • Δωροεπιταγή αξίας 50€*

Τελικό Κόστος: 450€

 
 
 
 

NEWSLETTER

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα & τις προσφορές μας; Εισάγετε το mail σας.

Θα χρησιμοποιήσουμε το e-mail σας για την αποστολή προσφορών που αφορούν τις υπηρεσίες μας - δεν θα το κοινοποιήσουμε σε τρίτους. Μπορείτε να το αφαιρέσετε από τη λίστα παραληπτών όποτε το θελήσετε. Για περισσότερα δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Γραφεία: Βασιλέως Παύλου 89-91, 16673 Βούλα
 • Κρατήσεις:
  801 222 3333 (αστική μονάδα) ή
  210 96 45 550 (από κινητό)
 • Τηλ. Κέντρο: (+30) 210 96 45 550
 • Fax: (+30) 210 96 40 388
 • Email: info@beautyathome.gr