Αισθητική

Μακιγιάζ στο Σπίτι

Εάν αναζητάτε ένα Επαγγελματικό Μακιγιάζ στο σπίτι, είστε στο σωστό μέρος.
Διαθέτουμε επαγγελματίες MakeUp Artists που θα σας μεταμορφώσουν!

Υπηρεσίες

Θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Ένα επαγγελματικό μακιγιάζ ξεχωρίζει αμέσως χωρίς να κοστίζει μια περιουσία. Συζητήσετε με τον συνεργάτη μας. Θα σας δώσει ιδέες που δεν είχατε φανταστεί…

Τα εργαλεία και τα υλικά που χρησιμοποιούν οι συνεργάτες μας είναι αποστειρωμένα και υποαλλεργικά. Επιμένουμε στο να τους καθοδηγούμε πάντα προς οικολογικές κατευθύνσεις – φιλικές και ήπιες προς τον άνθρωπο.

Βραδινό Χτένισμα για Εκδήλωση
Μακιγιάζ Backstage

Μακιγιάζ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μακιγιάζ – και ιδιαίτερα όταν αυτό είναι επαγγελματικό – κάνει τη διαφορά στις κοινωνικές σας εμφανίσεις και συναναστροφές. Ο επαγγελματίας Makeup Artist (Μακιγιέρ) θα αναδείξει τα στοιχεία του προσώπου σας που πλεονεκτούν ενώ θα φροντίσει να «υποφωτίσει» τα τυχόν μειονεκτικά.

Με εξαιρετικές τεχνικές όπως φωτοσκιάσεις, κοψίματα, λάμψεις και χρησιμοποιώντας αμιγώς επαγγελματικά υλικά, θα τονίσει την αυτοπεποίθησή σας.
Κάντε Κράτηση Online ή καλέστε στο 210 96 45 550

 

Μακιγιάζ Βραδινό
Τιμή
Καθημερινές (Δε – Σα)
55 €
Κυριακές & Αργίες
65 €

 

* Για υπηρεσίες εκτός τιμοκαταλόγου επικοινωνήστε μαζί μας. Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.

Νυφικό Μακιγιάζ

Από τους επιλεγμένους συνεργάτες μας, υπάρχει μια περαιτέρω επίλεκτη ολιγομελής ομάδα αυτό που αποκαλούμε «Crème de la crème«. Αυτοί αναλαμβάνουν τα Νυφικά Μακιγιάζ και άλλα θεατρικά ή Μακιγιάζ Επιδείξεων.

Είναι επαγγελματίες με θητεία στην Τηλεόραση, το Θέατρο, τον Κινηματογράφο. Περισσότερα για τις Νυφικές μας Υπηρεσίες δείτε εδώ ή στο εξειδικευμένο site Bridal Beauty.

Νυφικό Μακιγιάζ
Τιμή
Νυφικό Μακιγιάζ*
250 €
Πρόβα Νυφικού Μακιγιάζ*
50 €

* Δείτε και τα Νυφικά Πακέτα.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Χτένισμα & Μακιγιάζ στο σπίτι

Βραδινο Μακιγιαζ

Συμπληρωματικά στο απλό μακιγιάζ, εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές όπως φωτοσκιάσεις, γωνίες, κοψίματα και λάμψεις.

Εργασία: 45+ λεπτά

Δουλειές μας – Λένε για εμάς

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στο Instagram αλλά και στο εξειδικευμένο site που έχουμε φτιάξει για τις Νυφικές Υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να δείτε γενικά τις απόψεις των πελατών μας για τις υπηρεσίες μακιγιάζ και χτενίσματος κατ’ οίκον.