Χτένισμα στο σπίτι

Χτένισμα στο σπίτι

Αποτελούμε την ιδανική επιλογή για Απλά ή Βραδινά Χτενίσματα, Χτενίσματα Βάπτισης ή Χτενίσματα Ρεβεγιόν.
Επαγγελματίες Κομμωτές (Hair Stylists) θα σας επισκεφτούν στο σπίτι ή το ξενοδοχείο, την ημέρα και ώρα που θέλετε.

Υπηρεσίες

Είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες κομμωτικής που προσφέρουμε. Στην άνεση του σπιτιού, μας παρέχεται η δυνατότητα να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που έχετε φανταστεί.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Beauty@home είναι ότι συντονίζει ένα μεγάλο δίκτυο αυστηρά επιλεγμένων κομμωτών & κομμωτριών. Έτσι, εκτός από την αυτονόητη δυνατότητα του να μας ζητήσετε το χτένισμα που συνήθως προτιμάτε, έχετε την εναλλακτική να αφεθείτε στα χέρια των ανθρώπων μας. Ακούστε τη γνώμη τους και τολμήστε

Βραδινό Χτένισμα για Εκδήλωση
Βραδινό χτένισμα στο σπίτι

Χτενίσματα (Απλά ή Βραδινά)

Ειδικά στα Βραδινά Χτενίσματα, οι προοπτικές είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Για τις επίσημες εμφανίσεις σας, το χτένισμα της βάπτισης ή το ρεβεγιόν ζητήστε μας έναν κότσο σινιόν, μια σικάτη γαλλική κοτσίδα ή οτιδήποτε άλλο έχετε δει και θεωρείτε πως αξίζει να το συζητήσετε με τον κομμωτή ή την κομμώτρια που θα σας επισκεφτεί. Κάντε click για Κράτηση Online ή καλέστε στο 210 96 45 550

Χτενίσματα
Κόστος
Χτένισμα κατ’ οίκον
22 €
Χτένισμα Βραδινό κατ’οίκον
35 €

 

* Κυριακές και επίσημες αργίες υπολογίστε πρόσθετη επιβάρυνση 10%. Για υπηρεσίες εκτός τιμοκαταλόγου επικοινωνήστε μαζί μας. Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.

Νυφικά Χτενίσματα

Από τους επιλεγμένους συνεργάτες μας, υπάρχει μια περαιτέρω επίλεκτη ολιγομελής ομάδα αυτό που αποκαλούμε «Crème de la crème«. Αυτοί αναλαμβάνουν τα Νυφικά Χτενίσματα αλλά και Χτενίσματα Επιδείξεων. Είναι επαγγελματίες με θητεία στην Τηλεόραση, το Θέατρο, τον Κινηματογράφο. Περισσότερα για τις Νυφικές μας Υπηρεσίες δείτε στο εξειδικευμένο site Bridal Beauty.

Νυφική Κομμωτική
Κόστος
Νυφικό Χτένισμα*
190 €
Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος*
40 €

* Δείτε και τα Νυφικά Πακέτα.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Νυφικό χτένισμα με αξεσουάρ

Χτένισμα

Χτενίσματα με χρήση βασικών εργαλείων (βούρτσα, πιστολάκι) & τεχνικών (απλά πιασίματα).
Εργασία: 20min με 40min

Βραδινό Χτένισμα

Χτενίσματα με χρήση σύνθετων εργαλείων (πρέσα, ψαλίδι, τοστιέρα κλπ) & εφαρμογή περίτεχνων κομμώσεων (vang, κότσοι σινιόν, μπούκλες με ψαλίδι, αλογοουρά, σύνθετα πιασίματα, όχι συνηθισμένα σχέδια, γαλλική κοτσίδα κλπ).
Εργασία: 45min με 60min