Νυφικά Πακέτα

Νυφικό Χτένισμα & Νυφικό Μακιγιάζ

Για το γάμο σας, επιλέξτε Νυφικό Χτένισμα και Νυφικό Μακιγιάζ από εξειδικευμένους Hair Stylists & Makeup Artists από το χώρο της Μόδας και των Backstage.
Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά & επώνυμα καλλυντικά. Σας αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεστε, στην άνεση του σπιτιού σας.

Μάθετε περισσότεραΜάθετε περισσότερα

Kατανοούμε ότι η επιλογή του σωστού επαγγελματία για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας δεν είναι εύκολη. Στη Beauty@home πιστεύουμε ότι έχουμε 3 πολύ σημαντικά επιχειρήματα για να μας εμπιστευτείτε:

 

1. Επιλεγμένοι Επαγγελματίες

Είμαστε ξεκάθαροι: Νυφικά Χτενίσματα και Νυφικά Μακιγιάζ δεν μπορεί να αναλάβει ο κάθε κομμωτής ή μακιγιέρ – όσο πρόθυμος και εάν είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο και να αντέξει – ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες – όλη τη νύχτα.

Για παράδειγμα, το νυφικό μακιγιάζ δεν μπορεί να γίνει από απλό αισθητικό (όπως συμβαίνει συνήθως). Μόνο ένας επαγγελματίας Makeup Artist με πείρα σε αντίστοιχες υπηρεσίες μπορεί και πρέπει να το αναλάβει.

Η Beauty@home συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες που έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη εμπειρία και γνωρίζουν να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Η θητεία τους δίπλα σε κορυφαία ονόματα του χώρου της ομορφιάς, στην τηλεόραση, το θέατρο, τα περιοδικά και τις σχολές μόδαςεγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

2. Επαγγελματικά Υλικά

Η Beauty@home χρησιμοποιεί πάντοτε επιλεγμένα και υποαλλεργικά υλικά. Εν τούτοις, η νύφη τυγχάνει πάντοτε ακόμη πιο ειδικής αντιμετώπισης αφού το αποτέλεσμα πρέπει να έχει διάρκεια, να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά τη φωτογράφηση και να επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Για αυτούς τους λόγους χρησιμοποιούνται υλικά από οίκους που έχουν εξειδίκευση σε τέτοια προϊόντα: MAC, Kryolan κ.α. Δεν είναι τυχαίο πως το ηλεκτρονικό κατάστημα της Beauty@home είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των μεγαλύτερων κατασκευαστών επαγγελματικών καλλυντικών, όπως Kerastase, L’Oreal Professionel, Schwarzkopf Professional, Wella, Essie, OPI κ.α.

Νυφικό πακέτο χτένισμα - μακιγιάζ
Happy Customer - Μακιγιάζ & Χτένισμα από την ομάδα μας

3. Τα πάντα στο χώρο σας χωρίς χρονικούς περιορισμούς

Πρόβα: Η Beauty@home έρχεται στο σπίτι σας την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε για την απαραίτητη πρόβα ή πρόβες. Στο φιλικό περιβάλλον του σπιτιού με λίγα και επιλεγμένα φιλικά σας πρόσωπα να συμμετέχουν ενεργά και τους κομμωτές & make up artists της Beauty@home να καθοδηγούν τη διαδικασία, θα έχετε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Την ημέρα του γάμου: Η ομάδα της Beauty@home έρχεται στο σπίτι σας έγκαιρα για όλη τη διαδικασία της προεργασίας χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε ΚΑΘΟΛΟΥ. Επίσης, οι επαγγελματίες της Beauty@home θα φύγουν από το χώρο σας, μόνο εφόσον συμφωνήσετε από κοινού για το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, την ημέρα του γάμου σας, οι επαγγελματίες μας (κομμωτής/κομμώτρια – make up artist) σας ανήκουν κατ’ αποκλειστικότητα! Δεν υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος καθυστερήσεων εξαιτίας άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως βλέπουμε συχνά από περιφερειακά ή και μεγάλα – επώνυμα κομμωτήρια.

Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο site bridalbeauty.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε περισσότεραΜάθετε περισσότερα

Νυφικά Πακέτα

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μόνο το Νυφικό Χτένισμα (με 250€ και 50€ πρόβα) ή το Νυφικό Μακιγιάζ (με επίσης 250€ και 50€ πρόβα). Μας ζητήσατε όμως όλες τις υπηρεσίες και σας τις προσφέρουμε: Με σεβασμό στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας, δημιουργήσαμε 3 μοναδικά πακέτα υπηρεσιών για κάθε ανάγκη, που περιλαμβάνουν νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα είναι εκτυφλωτικό, μοναδικό, ονειρεμένο. Για αυτό προβλέπονται και 2 πρόβες (μία για το χτένισμα και μία για το μακιγιάζ) με ελάχιστη διάρκεια 1,5 ώρα η κάθε μία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προδιαγράφεται με ακρίβεια. Δείτε τα νυφικά πακέτα και τις τιμές.

Νυφικό Πακέτο «Base»

 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ

Τελικό Κόστος: 500€

Νυφικό Πακέτο Premium

 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ
 • Χτένισμα & Μακιγιάζ
  για τη Μαμά(3)

Τελικό Κόστος: 550€

Νυφικό Πακέτο Premium+

 • Νυφικό Χτένισμα
 • Πρόβα Νυφικού Χτενίσματος
 • Νυφικό Mακιγιάζ
 • Πρόβα Νυφικού Mακιγιάζ
 • Τρέσα Μαλλιών(2)
 • Χτένισμα & Μακιγιάζ
  για τη Μαμά(3)

Τελικό Κόστος: 700€

*Για πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε τώρα στο 210 9600802 ή κάντε click για να συμπληρώσεται τη Νυφική Φόρμα Online

Θα πρέπει εδώ να διευκρινιστεί πως η πρόβα δεν σας δεσμεύει για την αγορά όλου του πακέτου.

 • Μόνο όταν ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις υπηρεσίες των συνεργατών μας κατά τις πρόβες, θα «κλείσετε» το Νυφικό Πακέτο της επιλογής σας.
 • Μπορείτε μάλιστα να «κρατήσετε» μόνο το Νυφικό Χτένισμα ή μόνο το Νυφικό Μακιγιάζ, αφού ούτως ή άλλως παρέχονται από διαφορετικούς επαγγελματίες.
 • Στο τέλος του ραντεβού πληρώνετε το κόστος της πρόβας (50€ για το Νυφικό Χτένισμα & 50€ για το Νυφικό Μακιγιάζ) ενώ την επόμενη ημέρα σας καλούμε από το Τμήμα Νυφικών Υπηρεσιών για την Κράτηση του Νυφικού Πακέτου.
 • Τα χρήματα που δώσατε για τις πρόβες αφαιρούνται από την συνολική αξία του Νυφικού Πακέτου που θα επιλέξετε. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.

(2) Δικαίωμα χρήσης για την πρόβα και την ημέρα του γάμου σας (100% φυσικό μαλλί στην ακριβή απόχρωσή σας).
(3) Απλό Χτένισμα και Μακιγιάζ. Για βραδινό Χτένισμα και Μακιγιάζ υπολογίστε επιβάρυνση 50€.


Επικοινωνήστε σήμερα με το Τμήμα Νυφικών Υπηρεσιών στο 210 96 00 802  ή απλά συμπληρώστε τη Νυφική Φόρμα ώστε να έχουμε άμεσα μια σαφή εικόνα για εσάς.

Τα νυφικά πακέτα παρέχονται και σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (ενδεικτικά: ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΑΝΑΒΥΣΣΟ – ΛΑΥΡΙΟ – ΣΟΥΝΙΟ – ΚΟΡΩΠΙ – ΠΑΛΛΗΝΗ – ΑΡΤΕΜΙΔΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ – ΒΡΑΒΡΩΝΑ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΣΠΑΤΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ – ΝΤΡΑΦΙ – ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ) με επιπλέον χρέωση από 20€ έως 40€ ανά συνεργάτη και ανά επίσκεψη. Καλέστε στο 210 96 00 802 για πληροφορίες. Ρωτήστε μας και για τις ειδικές τιμές που προβλέπονται για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

* Οι παραπάνω τιμές ισχύουν από 1/1/2024 & συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Για επιπλέον πρόβες υπάρχει χρέωση & δεν αφαιρούνται από τα Νυφικά Πακέτα..
Επιθυμητό διάστημα κράτησης: Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία του γάμου σας.

Γνωρίζετε ότι…

η Beauty@home στα πλαίσια των Νυφικών Πακέτων σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε μία τρέσα μόνο για το γάμο σας; Με κόστος από 150€ μπορείτε να έχετε πλούσια και πυκνά μαλλιά, τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας! Με μια τρέσα κάθε χτένισμα είναι εφικτό ανεξάρτητα από το μήκος ή την πυκνότητα των μαλλιών σας.

 

Γιατί νυφικό και όχι βραδινό?

Αυτή είναι μια ερώτηση που μας θέτετε – ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Και εμείς πάντοτε απαντάμε ως εξής: Πρόκειται για διαφορετικές υπηρεσίες.

 • Πρόβα: Το βραδινό χτένισμα ή μακιγιάζ δεν απαιτούν πρόβα. Για ευνόητους λόγους όμως, οι νυφικές υπηρεσίες πρέπει να περιλαμβάνουν από μία τουλάχιστον πρόβα.
 • Διάρκεια: Το βραδινό χτένισμα διαρκεί έως 1 ώρα και 30 λεπτά. Δεν υπάρχει μεγάλος χρόνος προεργασίας (όπως στο νυφικό) και δεν υπάρχει αποκλειστικότητα αφού ο συνεργάτης προέρχεται από ραντεβού και συνεχίζει στο επόμενο προγραμματισμένο.
 • Υλικά: Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις νυφικές υπηρεσίες είναι εξειδικευμένα και έχουν σαφώς υψηλότερο κόστος.
 • Εξειδίκευση: Τέλος, στις βραδινές υπηρεσίες δεν παρέχονται κάποιες ιδιαίτερα εξειδικευμένες τεχνικές, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση πέπλων, λουλουδιών κλπ.
 • Ομάδα: Νυφικά Χτενίσματα αλλά και Χτενίσματα Επιδείξεων αναλαμβάνει μια επίλεκτη ολιγομελής ομάδα αυτό που εσωτερικά αποκαλούμε «Crème de la crème»..

Εφ’ όσον είστε μεν νύφη, αλλά οι πιο πάνω διαφορές μεταξύ βραδινών και νυφικών υπηρεσιών, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε την οδό των βραδινών υπηρεσιών. Η Beauty@home θα υποστηρίξει την επιλογή σας με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει.